Vistas de página en total

viernes, 14 de octubre de 2016

Aplicacions didàctiques i metodològiques de Google

 Google és el buscador més utilitzat en tot el món, però la majoria de la gent no coneix la gran quantitat de serveis que ens ofereix google. Entre els estudiants i els mestres, el més utilitzat es google drive i gmail.

Gmail: és un servei gratuït de correu electrònic que ofereix google.

Drive: Podríem definir-lo com un espai en el que pots desar documents, imatges, vídeos, etc. Tant per a tu sol, com per compartir-ho amb altra gent. A més, podem crear documents com word, excel, powerpoint i inclus podem crear tot tipus de formularis. Tots aquests documents, els podem compartir amb diverses persones, ja sigui per a que ells puguin visualitzar-los o editar-los. Aquest servei és molt útil tant  per estudiants, com per docents. Ja que mitjançant google drive, els estudiants poden realitzar tot tipus de treballs i els mestres poden dur a terme tant documents per la sessió d’avaluació, com planificar  o informar de reunions amb els pares dels seus alumnes.

A part d’aquestes dues eines que podríem dir que són les més utilitzades, en podem trobar d’altres:

Youtube: lloc web en el que els usuaris, poden penjar, comentar, visualitzar i subscriure’s a tota mena de vídeos o canals.

Google maps: el podem utilitzar per situar-nos al lloc on volem viatjar i situar-nos allà sense moure’ns de l’aula o de casa.

Google traductor: Aquesta eina ens permet traduir paraules o textos a diferents idiomes.



Google +: Manera útil per parlar amb la gent del teu voltant i compartir contingut en línia.




No hay comentarios:

Publicar un comentario