Vistas de página en total

miércoles, 26 de octubre de 2016

Turning Point

Un sistema integrat al Power Point

Segurament molts de vosaltres, no heu sentit anomenar mai aquest sistema interactiu de respostes de grup. Tot seguit trobareu la informació necessària per a poder utilitzar correctament aquest programa.

Pirimer de tot hem de saber que aquest sistema permet crear a les diapositives de power point, una sèrie de preguntes, per a que l'emisor, ja sigui a l'aula o en una conferència, identifiqui que els receptors han entes correctament el contingut que ha explicat, és a dir,  ofereix la capacitat de recolectar, avaluar i enregistrar respostes de tots els integrants de l'audiència. Això permet transformar una classe, un taller o una conferència en  un entorn d'aprenentatge més eficaç per a tots els participants.



De que està compost Turningpoint?

 
Per utilitzar aquest sistema necessitem:
  • Tenir instal·lat Powerpoint al nostre ordinador amb aquest sistema integrat.
  • Els comandaments de múltiple resposta.
  • El receptor per aquest comandament, aquest enregistrara les respostes dels alumnes o assistents.
  • El software.
CINC PASSOS PER L'ÈXIT

Com podem observar a la imatge, primer hem de crear les nostres diapositives, es poden fer amb major o menor complexitat. A continuació, s'han de configurar els dispositius de resposta (això només es realitza la primera vegada que es configura TurningPoint. Tot seguit hem de crear una llista dels assistents que respondran a les preguntes realitzades. Una vegada fet això, podrem iniciar la presentació de manera corrent, és a dir, clicant a la pestanya de presentació de PowerPoint

En un segon pla veurem que TurningPoint va acomulant, reunint i desant les respostes que proporciona l'audiència en un altre arxiu.

Resultado de imagen de turning point


No hay comentarios:

Publicar un comentario